Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Sofia Rydgren Stale

Ordförande Sveriges läkarförbund

Sofia Rydgren Stale, överläkare i psykiatri och verksam inom primärvården i Kristianstad, har valts till ny ordförande för Sveriges läkarförbund. Hon har suttit i Läkarförbundets styrelse sedan 2014, som vice ordförande sedan 2018. Hon är även ordförande i Läkarförbundets utbildnings- och forskningsråd.   
Fredrik Pettersson

Chef föreningsutveckling Barncancerfonden

Fredrik Pettersson blir den 14 december chef för Barncancerfondens nya enhet för föreningsutveckling. Tidigare har han bland annat varit landstingsråd i Sörmland men kommer närmast från rollen som kommunikationschef på studieförbundet ABF.   
Marcus Hammarström

Marknadschef Visit Sweden

Marcus Hammarström, senast marknads- och produktchef på Birka Cruises, tillträder den 1 december som ny marknadschef på Visit Sweden för marknaderna Tyskland, Frankrike, Nederländerna och Kina.   
Per Karlsson

Ekonomichef Region Halland

Per Karlsson blir Region Hallands nya ekonomichef från och med den 1 december. Han har de senaste åren haft olika chefsroller i Halmstads kommun.  
Ida Persson

Miljö- och byggchef Ängelholms kommun

Ida Persson, i dag miljö- och byggchef i Hörby kommun, tillträder den 15 februari 2021 motsvarande roll i Ängelholm. 
Johanna Svensson

Ekonomichef Värnamo kommun

Johanna Svensson är ny ekonomichef i Värnamo kommun. Senast kommer hon från en anställning som redovisningsspecialist på Ikea och innan dess var hon redovisningschef i Växjö kommun.   
Johan Kuylenstierna

Ordförande Klimatpolitiska rådet

Johan Kuylenstierna, adjungerad professor vid Stockholms universitet och tidigare vd för Stockholm Environment Institute, har av regeringen utsetts till ny ordförande i Klimatpolitiska rådet.   
Cecilia Hermansson

Vice ordförande Klimatpolitiska rådet

Cecilia Hermansson, forskare i finansiell ekonomi vid KTH och tidigare chefsekonom på Swedbank och ledamot av Finanspolitiska rådet, har av regeringen utsetts till vice ordförande i Klimatpolitiska rådet. 
Kristina Tercero

Chef äldreförvaltningen Oxelösunds kommun

Kristina Tercero är ny chef för äldreförvaltningen i Oxelösund. Närmast har hon lett funktionsstödsförvaltningen i Karlskrona kommun.   
Hanna Brodén

Måltidschef Sotenäs kommun

Hanna Brodén är ny chef för måltidsenheten i Sotenäs kommun. Tidigare har hon arbetat som personalutvecklare samt gått kommunens 1,5 år långa traineeutbildning för blivande ledare.   
Per la Fleur

Chef badverksamheten Kristianstads kommun

Per la Fleur tillträder den 1 februari 2021 som ny chef för badverksamheten i Kristianstads kommun. Han är utbildad marknadsekonom och specialistsjuksköterska med mångårig erfarenhet inom den medicintekniska branschen. Senast har han arbetat inom ASIH i Kristianstad.   
Hans Åhnberg

Kommunchef Hällefors

Hans Åhnberg, i dag utbildningschef och biträdande kommundirektör i Knivsta, blir i mitten av januari 2021 ny kommunchef i Hällefors.   
Katarina Högström Hadfy

Hr-chef Nyköpings kommun

Katarina Högström Hadfy tillträder den 18 januari som hr-chef i Nyköpings kommun. Närmast kommer hon från Vattenfall där hon haft flera ledande hr-positioner.   
Kristina Magnusson

Kommundirektör Ängelholm

Kristina Magnusson, för närvarande stadsbyggnadsdirektör i Helsingborg, blir från och med den 15 februari 2021 ny kommundirektör i Ängelholms kommun.   
Carin Lidman

Styrelseordförande Mälarrenergi AB

Carin Lidman, kommunalråd och ledamot för S i kommunstyrelsen i Västerås, har valts till ny styrelseordförande för Mälarenergi AB av kommunfullmäktige i Västerås.   
Jörgen Nordqvist

Näringslivsstrateg Boden Business Park

Jörgen Nordqvist, näringslivsstrateg  i Bodens kommun, byter organisationstillhörighet från kommunledningsförvaltningen till Boden Business Park.  
Michaela Strömberg

Näringslivsstrateg Boden Business Park

Michaela Strömberg, näringslivsstrateg  i Bodens kommun, byter organisationstillhörighet från kommunledningsförvaltningen till Boden Business Park.  
Per Nilsson

Nationell samordnare fysisk aktivitet

Per Nilsson, rektor för Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH), har av regeringen utsetts till ordförande i en ny kommitté med uppgift att främja fysisk aktivitet bland Sveriges invånare.  

Sidor