Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Anette Kotilainen

Kulturchef Säters kommun

Anette Kotilainen tillträder efter sommaren som ny kulturchef i Säters kommun.  
Josefin Enström

Näringslivschef Säters kommun

Josefin Enström, tidigare näringslivsutvecklare i Säter, är ny chef för näringslivsenheten i samma kommun.  
Catherine Hellgren

Ekonomichef Säters kommun

Catherine Hellgren är ny ekonomichef i Säters kommun. Hon tillträdde tjänsten efter midsommar.
Emelie Erixon

Socialdirektör Helsingborgs stad

Emelie Erixon tillträder den 15 oktober som ny socialdirektör i Helsingborg. Hon kommer närmast från tjänsten som förvaltningschef för socialförvaltningen i Åre kommun.
Erik Windt Wallenberg

Vd Egnahemsbolaget

Erik Windt Wallenberg blir den 1 augusti ny vd för det av Göteborgs stads helägda Egnahemsbolaget, där han de senaste åren varit chef för utvecklingsavdelningen. Tidigare har han bland annat arbetat med stads- och samhällsutveckling i Göteborg.
Anna Rosander

Ekonomi- och finanschef Växjö kommun

Anna Rosander lämnar tjänsten som ekonomichef i Alvesta kommun för att i september bli ny ekonomi- och finanschef i Växjö, där hon tidigare varit ekonomichef på utbildningsförvaltningen.
Mona Norbäck

Chef energienheten Stockholmshem

Mona Norbäck är ny chef för energienheten på allmännyttiga bostadsbolaget Stockholmshem. Hon kommer senast från tjänsten som energistrateg.  
Annika Eklund

Kulturdirektör Region Uppsala

Annika Eklund, kulturchef i Lunds kommun, slutar den 20 september för att i stället bli kulturdirektör i Region Uppsala.
Maria Sjödahl

Kultur-, fritids- och teknikchef Falkenbergs kommun

Maria Sjödahl ska från den 1 oktober leda Falkenbergs kultur-, fritids- och teknikförvaltning (KTF). I dagsläget arbetar hon som avdelningschef på socialförvaltningens uppdragsavdelning i Varberg och har tidigare varit äldreomsorgschef i Halmstads kommun.
Per-Henrik Hartmann

Vd Higab

Per-Henrik Hartmann, sedan 2012 vd för Familjebostäder, blir ny vd för Göteborgs stads fastighetsbolag Higab som bland annat förvaltar Konserthuset, Stadsteatern, Göteborgs konstmuseum och Stora saluhallen.  
Marcus Nilsson

Ekonomidirektör Helsingborgs stad

Marcus Nilsson tillträder den 21 september som ekonomidirektör i Helsingborgs stad. Närmast kommer han från jobbet som ekonomichef i Lomma kommun och har tidigare varit ekonomichef och redovisningschef i Ystad.
Christina Svensson

Kanslichef Karlshamns kommun

Christina ”Tina” Svensson är tillförordnad kanslichef på Karlshamns kommun från och med den 1 juni och året ut.
Fredrik Lindblad

Näringslivschef Växjö kommun

Fredrik Lindblad blir i början av augusti Växjös nya näringslivschef. Senast kommer han från Linnéuniversitetet där han doktorerat i skogsindustriella produktionssystem. Han har även varit involverad i att samordna forskningsprojekten mellan kommunen och universitetet i träbyggnadsprojektet Torparängen.
Johan Färnstrand

Vd Aleris Sjukvård AB

Johan Färnstrand, i dag regiondirektör vid Region Gävleborg, tillträder den 1 september som ny chef för Aleris svenska sjukvårdsverksamhet och vd för Aleris Sjukvård AB.
Kristin Idskog

Kultur- och fritidsdirektör Karlstads kommun

Kristin Idskog blir med start i september ny kultur- och fritidsdirektör i Karlstads kommun. Hon har tidigare arbetat med hr-frågor inom Svenska kyrkan, Helsingborgs stad och Statens museer för världskultur. Senast kommer hon från uppdrag som hr-chef och sektorchef inom samhälle och kultur i Göteborgs stad.
Patrick Amsellem

Direktör Statens konstråd

Patrick Amsellem har av regeringen utsetts till ny direktör för Statens konstråd, en tjänst han tillträder den 19 oktober. Närmast kommer han från tjänsten som chef för Skissernas museum i Lunds universitet och har tidigare varit intendent vid Brooklyn Museum of Art i USA.
Johanna Forslund Kullander

Samhällsbyggnadschef Vara kommun

Johanna Forslund Kullander, som de senaste tio åren arbetat med utvecklings- och näringslivsfrågor i Vara, har utsetts till förvaltningschef för kommunens nya samhällsbyggnadsförvaltningen som träder i kraft den 1 januari 2021.
Anja Palm

Näringslivschef Skellefteå kommun

Anja Palm börjar den 1 september som näringslivschef i Skellefteå kommun. I dag arbetar hon som biträdande näringslivschef.

Sidor