Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Roger Klinth

Ledamot nationella vårdkompetensrådet

Roger Klinth, rektor vid Ersta Sköndal Bräcke högskola, har av regeringens utsetts till ledamot i ett vid årsskiftet nyinrättat nationellt vårdkompetensråd. Rådets uppgift är att långsiktigt samordna, kartlägga och verka för att effektivisera kompetensförsörjning av personal inom hälso- och sjukvården. 
Jan-Ingvar Jönsson

Rektor Linköpings universitet

Jan-Ingvar Jönsson, professor i medicinsk cellbiologi, föreslås som ny rektor för Linköpings universitet från den 1 juli. I dag är han verksam som professor vid institutionen för biomedicinska och kliniska vetenskaper. Han är också huvudsekreterare för medicin och hälsa samt klinisk forskning vid Vetenskapsrådet.  
Mikael Källarsson

Chef Eskilstuna kulturskola

Mikael Källarsson blir ny chef för kulturskolan i Eskilstuna kommun med start i mitten av maj. Han har tidigare varit enhetschef för Malmö kulturskola och kommer närmast från en tjänst som biträdande rektor vid Rinmangymnasiet i Ekilstuna. 
Ulrika Kragner

Bitr förvaltningschef barn och utbildning Skara kommun

Ulrika Kragner tillträder under våren som biträdande förvaltningschef för barn och utbildning i Skara kommun. Hon kommer från en rektorstjänst inom grundskolan i Jönköpings kommun.  
Patrick Skoglund

T f fastighetschef Sollentuna kommun

Patrick Skoglund är ny tillförordnad fastighetschef i Sollentuna kommun. Närmast har han arbetat med strategisk övergripande planering på kommunledningskontoret och tidigare bland annat som vd för allmännyttan i Sandvikens kommun, Sandvikenhus AB. 
Jonas Björck

Generaldirektör Forte

Jonas Björck , departementsråd och chef för den forskningspolitiska enheten vid Utbildningsdepartementet, har utsetts till ny generaldirektör och chef för Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd (Forte). Han tillträder den 20 april.    
Anders Johansson

Biträdande kommundirektör Kungsbacka

Anders Johansson, i dag ekonomidirektör på stadsledningskontoret i Göteborgs stad, blir ny biträdande kommundirektör i Kungsbacka från och med den 14 april.  
Sandra Wahldén

Enhetschef Skåne Stadsmission

Sandra Wahldén tillträder i slutet av mars som ny enhetschef på Skåne Stadsmission i Kristianstad. Senast kommer hon från en tjänst som enhetschef för funktionsstöd i samma kommun.
Marie Stensson

Förvaltningschef teknisk service Lidköpings kommun

Marie Stensson blir senare i vår förvaltningschef med ansvar för teknisk service i Lidköpings kommun. Närmast kommer hon från en tjänst som kvalitetschef på Paroc i Hällekis.  
Carina Johansson

T f sektionschef Orust kommun

Carina Johansson, tidigare samhällsbyggnadschef i Uddevalla, går in som tillförordnad sektionschef för samhällsutveckling i Orust kommun från slutet av mars.  
Anna-Karin Klomp

Vårdpolitiskt ansvarig Astma- och allergiförbundet

Anna-Karin Klomp blir ny ansvarig för Astma- och allergiförbundets vårdpolitiska arbete. Hon har tidigare varit regionråd med ansvar för hälso- och sjukvården i Regin Uppsala, är utbildad apotekare och har över 15 års erfarenhet av vårdpolitiskt arbete. Närmast kommer hon från kommunikationsbyrån Bridgemaker PR.  
Helena Färnsten

Kommunikationschef Astma- och allergiförbundet

Helena Färnsten blir ny kommunikations- och marknadschef på Astma- och allergiförbundet. Hon kommer närmast från Sveriges Radio där hon varit chef för företagskommunikationsavdelningen och har tidigare arbetat med opinionsbildning på SKR samt varit presschef på Arbetsförmedlingen.
Jimmy Bergman

Vd HSB Södertörn

Jimmy Bergman, förvaltningschef och vice vd i HSB Södertörn, har utsetts till vd för organisationen, en tjänst han tillträder i samband med årsstämman den 7 maj.     
Maria Widenstedt

Affärsområdeschef Svenska Hus

Maria Widenstedt har anställts av Svenska Hus som ny affärsområdeschef bostad i region Skåne. Hon kommer senast från Victoria Park och har tidigare arbetat i fastighetsbolagen Staffanstorpshus, Heimstaden, ISS och Akelius. Sin nya tjänst tillträder hon den 4 mars.
Hans Grimsell

Grundskolechef Norrköpings kommun

Hans Grimsell lämnar barn- och utbildningsförvaltningen i Åtvidaberg för att bli verksamhetschef för grundskolorna i Norrköping, en tjänst han tillträder den 18 maj.
Roger O Nilsson

Hälso- och sjukvårdsdirektör Region Kronoberg

Roger O Nilsson, i dag biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Gävleborg, blir den 8 juni Region Kronobergs nya hälso- och sjukvårdsdirektör. Han är i grunden sjuksköterska och har tidigare bland annat arbetat som divisionschef för områdena medicin, primärvård, psykiatri och diagnostik inom Landstinget Gävleborg/Region Gävleborg.
Marit Persson

Utbildningschef Alvesta kommun

Marit Persson blir ny utbildningschef i Alvesta kommun. I dag är hon chef för avdelningen för likvärdighet och analys på utbildningsförvaltningen i Växjö kommun.  
Johan Martinsson

Sälj- och marknadschef Höganäs Energi

Johan Martinsson är sedan december sälj- och marknadschef för kommunalägda Höganäs Energi som tillhandahåller elnät, elhandel, fiber och fjärrvärme till Kullabygden.    

Sidor