Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Dag Oredsson

Kommunikationschef kommunalförbundet VA Syd

Dag Oredsson, tidigare kommunikations- och digitaliseringschef i Lerums kommun, är ny kommunikationschef för kommunalförbundet VA Syd i sydvästra Skåne. Tidigare har han arbetat som kommunikationschef i fastighetsbranschen och med digital marknadsföring i idéburna organisationer.  
Karl-Olof Petersson

Kommunchef Mellerud

Karl-Olof Petersson, tidigare förvaltningschef i Partille kommun, är sedan den 1 augusti ny kommunchef i Mellerud.  
Anders Friberg

Regiondirektör Region Dalarna

Anders Friberg, i dag kommundirektör i Alvesta, blir i oktober ny regiondirektör för Region Dalarna. Han är i grunden utbildad jurist och har tidigare bland annat varit kommunchef i Älvdalen och verkat på olika positioner inom Länsstyrelsen Dalarna.  
Elisabet Elfström

Hr-chef Lidköpings kommun

Elisabet Elfström, i dag personalkonsult inom vård & omsorg, tillträder den 1 september som ny hr-chef i Lidköpings kommun.  
Roger Petersson

Förbundschef Värends räddningstjänst

Roger Petersson, i dag avdelningschef på Värends räddningstjänst, blir den 1 oktober förbundschef och räddningschef på samma ställe. Han började som deltidsbrandman i Alvesta kommun 1987 och har även arbetat med krisberedskap på SOS Alarm. Värends räddningstjänst ansvarar för räddningstjänsten för cirka 110 000 invånare i Växjö och Alvesta kommuner.     
Caroline Olsson

Chef arbetsgivarpolitik SKR

Caroline Olsson har anställts som chef för avdelningen för arbetsgivarpolitik på Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), en tjänst hon tillträder den 1 september. I dag är hon sektionschef på avdelningen för arbetsgivarpolitik inom SKR och har tidigare jobbat som personalchef, hr-strateg och med ledarutveckling i både privat och offentlig verksamhet.  
Per Kjellander

Chef styrning och verksamhetsstöd Skövde kommun

Per Kjellander börjar den 1 september som chef på Skövde kommun för sektor styrning och verksamhetsstöd. Tidigare har han arbetat som stadsdelsdirektör i Spånga-Tensta och Älvsjö, kommundirektör i Håbo samt inom olika positioner i Gullspångs och Mariestads kommuner. Närmast har han lett verksamhetsområdet ekonomi och operativt inköp på Intraservice i Göteborgs stad.  
Ulf Molén

Vd NSR AB

Ulf Molén blir ny vd på Nordvästra Skånes Renhållnings AB med start den 1 oktober. Han kommer senast från Välinge Innovation Sweden AB i Viken och har tidigare arbetat på E.ON Gas AB i Malmö.
Eva Anderling

Chef lantmäteriavdelningen Huddinge kommun

Eva Anderling tillträder den 1 september tjänsten som ny chef för lantmäteriavdelningen vid miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun. Hon har senast varit chef för den tekniska förvaltningen i Håbo och tidigare bland annat projektchef för fastighetsinvesteringar i Region Uppsala och programdirektör vid trafikförvaltningen i Region Stockholm.
Anette Kotilainen

Kulturchef Säters kommun

Anette Kotilainen tillträder efter sommaren som ny kulturchef i Säters kommun.  
Josefin Enström

Näringslivschef Säters kommun

Josefin Enström, tidigare näringslivsutvecklare i Säter, är ny chef för näringslivsenheten i samma kommun.  
Catherine Hellgren

Ekonomichef Säters kommun

Catherine Hellgren är ny ekonomichef i Säters kommun. Hon tillträdde tjänsten efter midsommar.
Emelie Erixon

Socialdirektör Helsingborgs stad

Emelie Erixon tillträder den 15 oktober som ny socialdirektör i Helsingborg. Hon kommer närmast från tjänsten som förvaltningschef för socialförvaltningen i Åre kommun.
Erik Windt Wallenberg

Vd Egnahemsbolaget

Erik Windt Wallenberg blir den 1 augusti ny vd för det av Göteborgs stads helägda Egnahemsbolaget, där han de senaste åren varit chef för utvecklingsavdelningen. Tidigare har han bland annat arbetat med stads- och samhällsutveckling i Göteborg.
Anna Rosander

Ekonomi- och finanschef Växjö kommun

Anna Rosander lämnar tjänsten som ekonomichef i Alvesta kommun för att i september bli ny ekonomi- och finanschef i Växjö, där hon tidigare varit ekonomichef på utbildningsförvaltningen.
Mona Norbäck

Chef energienheten Stockholmshem

Mona Norbäck är ny chef för energienheten på allmännyttiga bostadsbolaget Stockholmshem. Hon kommer senast från tjänsten som energistrateg.  
Annika Eklund

Kulturdirektör Region Uppsala

Annika Eklund, kulturchef i Lunds kommun, slutar den 20 september för att i stället bli kulturdirektör i Region Uppsala.
Maria Sjödahl

Kultur-, fritids- och teknikchef Falkenbergs kommun

Maria Sjödahl ska från den 1 oktober leda Falkenbergs kultur-, fritids- och teknikförvaltning (KTF). I dagsläget arbetar hon som avdelningschef på socialförvaltningens uppdragsavdelning i Varberg och har tidigare varit äldreomsorgschef i Halmstads kommun.

Sidor