Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Pontus Juhlin

Hr-direktör Region Kronoberg

Pontus Juhlin, tillförordnad hr-direktör i Region Kronoberg sedan i augusti, tar över den ordinarie tjänsten och därmed det strategiska och övergripande ansvaret för personalfrågor i regionen.  
Tommy Petersson

Fordonschef Mörbylånga kommun

Tommy Petersson är ny fordonschef i Mörbylånga. Han har tidigare arbetat halvtid på kommunens arbetsmarknadsenhet och halvtid som samordnare för kommunens fordon.
Anna-Lena Grusell

Bibliotekschef Norrköpings kommun

Anna-Lena Grusell lämnar tjänsten som chef för kultur och turism i Åtvidabergs kommun för att i början av februari i stället bli bibliotekschef i Norrköpings kommun.  
Sara Helmersson

Stadsbyggnadschef Lidingö stad

Sara Helmersson är ny stadsbyggnadschef i Lidingö stad sedan den 1 september. Tidigare var hon bygg- och miljödirektör i Norrtälje kommun.  
Cecilia Lejon

Kommundirektör Värmdö

Cecilia Lejon blir ny kommundirektör i Värmdö kommun. Senast kommer hon från PwC, men har tidigare arbetat både i Malmö stad och i Trelleborgs kommun, där hon bland annat tog initiativet till den så kallade Trelleborgsmodellen, landets första automatisering av ekonomiskt bistånd.
Patrik Hjelm

Fastighetschef Region Kronoberg

Patrik Hjelm blir med tillträde i januari ny fastighetschef i Region Kronoberg. Närmast kommer han från tjänsten som fastighetschef på Videum AB.
Tomas Karlsson

Kommundirektör Arboga

Tomas Karlsson, vd för Norrtälje Energi, lämnar sitt uppdrag till våren 2020 för att bli kommundirektör i Arboga kommun.  
Dick Johansson

Avdelningschef stadsutveckling Malmö stad

Dick Johansson börjar den 31 januari 2020 som avdelningschef på stadsutvecklingsavdelningen, fastighets- och gatukontoret i Malmö stad. Han kommer senast från stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborgs stad och tjänsten som avdelningschef för stadsmiljö.  
Fredrik Olsson

T f kulturchef Sölvesborgs kommun

Fredrik Olsson går in som tillförordnad kulturchef i Sölvesborg fram till och med mars 2020. Han har fortsatt kvar sin nuvarande tjänst som fritidschef i kommunen.  
Dag Måhlstrand

Head of innovation Tyréns

Dag Måhlstrand har av samhällsbyggnadskonsulten Tyréns rekryterats till den nya rollen som head of innovation. Närmast kommer han från en roll som affärschef inom samma bolag.  
Susana Olsson Casas

Utbildningsdirektör Uppsala kommun

Susana Olsson Casas, i dag chef för barn- och ungdomsförvaltningen i Sigtuna kommun, tillträder i februari som ny utbildningsdirektör i Uppsala kommun. Hon blir chef för utbildningsförvaltningen med drygt 7 000 medarbetare inom förskola, grundskola och gymnasieskola.  
Robert Brandt

Vård- och omsorgschef Östersunds kommun

Robert Brandt är ny förvaltningschef på vård- och omsorgsförvaltningen i Östersunds kommun. Han har tidigare varit biträdande förvaltningschef.  
Björn Stafbom

Samhällsbyggnadschef Vallentuna kommun

Björn Stafbom, närmast planchef i Vallentuna, är ny samhällsbyggnadschef i samma kommun. Tidigare har han bland annat arbetat som byrådirektör på länsstyrelsen, tjänsteman i Sundbybergs stad, Ekerö kommun och inom regeringskansliet.
Linnea von Wagenen

Chef strategisk hållbar utveckling Ljusdals kommun

Linnea von Wagenen tillträder efter årsskiftet som chef för Ljusdals kommuns nya enhet för strategisk hållbar utveckling. De senaste åren har hon bott i New York där hon arbetat som koordinerings- och strategisk kommunikationsexpert åt FN.  
Leena Leijon

Avdelningschef stöd till funktionsnedsatta Piteå kommun

Leena Leijon blir från årsskiftet avdelningschef för stöd till vuxna funktionsnedsatta i Piteå. I dag arbetar hon som chef för verksamhetsområdet särskilda boende för äldre inom socialtjänsten i samma kommun.  
Rasmus Torngard

Kultur- och fritidschef Marks kommun

Rasmus Torngard, i dag chef för kultur- och fritidsförvaltningen i Askersund, tillträder den 13 januari som kultur- och fritidschef i Marks kommun. I grunden är han musiklärare och musiker, och har även arbetat som musikskolechef i Askersund.
Anna-Lena Sellergren

Socialchef Varbergs kommun

Anna-Lena Sellergren blir i januari ny socialchef i Varbergs kommun. Tidigare har hon haft motsvarande tjänst i Mölndals stad, i Åstorps kommun och nu senast i Borås stad.  
Marjo Savelius

Omsorgschef Hedemora kommun

Marjo Savelius börjar den 18 november som ny chef för omsorgsförvaltningen i Hedemora kommun. Närmast har hon arbetat som konsult inom socialtjänstområdet med inriktning på barn- och familjefrågor.

Sidor