Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Åsa Nygren

Ekonomichef Karlshamns kommun

Åsa Nygren blir ny ekonomichef i Karlshamns kommun från och med den 23 mars. Sedan 2011 har hon arbetat som ekonomichef för hälso- och sjukvården i Region Blekinge.  
Pia Vinborg

Ekonomidirektör Region Värmland

Pia Vinborg blir ny ekonomidirektör i Region Värmland. Hon kommer från det privata näringslivet, närmare bestämt från Thermofisher Scientific i Uppsala.
Thobias Leidenfors

Avdelningschef Signalisten, Solna stad

Thobias Leidenfors tillträder den 23 mars som chef för Solnas allmännyttiga bostadsrätts stiftelse Signalistens nya avdelning Marknad, lokaler och parkering. Närmast kommer han från Stockholmshem och har tidigare även arbetat på Brostaden (numera Castellum) och Balder.
Frida Lawenius

Vice vd SwedenBIO

Frida Lawenius är ny vice vd på branschorganisationen för life science-företag, SwedenBIO. Hon kommer från rollen som ansvarig för strategisk utveckling och policy på Naturvetarna. 
Christina Heilborn

Förbundssekreterare FUB

Christina Heilborn, i dag programchef och chefsjurist på Unicef Sverige, blir i april ny förbundssekreterare i riksförbundet FUB (Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning). Hon har tidigare arbetat bland annat på UD och Rädda Barnen, varit ledamot i regeringens barnrättsdelegation, expert i statliga utredningar och föreläst om mänskliga rättigheter.  
Erik Hedlund

Kommunchef Nordanstig

Erik Hedlund, i dag trafikchef på kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland, blir Nordanstigs nya kommunchef från och med den 23 mars. Tidigare har han bland annat arbetat inom räddningsväsendet i regionen.  
Erik Hjelmstedt

Vd Kry Sverige

Erik Hjelmstedt är ny vd för Kry Sverige. De senaste två åren har han suttit i nätläkarbolagets ledningsgrupp, och har tidigare haft ledande positioner inom Schibsted Media Group.
Linda Syrén

Marknads- och medlemschef Almega

Linda Syrén tillträder den 16 mars som chef för den nya enheten Marknad och medlem på Almega. Hon kommer senast från en tjänst som försäljnings- och marknadschef på Företagarna och har tidigare arbetat bland annat på LRF och Akademikerförbundet SRR.
Gull-Britt Eide

Kommundirektör Lerum

Gull-Britt Eide, närmast kommundirektör i Öckerö, får med start den 20 april motsvarande post i Lerums kommun. Hon har tidigare arbetat i näringslivet som vd och managementkonsult samt som stabschef, förvaltningschef och kommunchef i offentliga verksamheter.
Maria Wester

It-chef Svevia

Maria Wester börjar i mitten av mars som ny it-chef i Sveviakoncernen. Närmast kommer hon från PwC och har tidigare arbetat som it-strateg och CIO bland annat på Stockholmsmässan AB och inom utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.   
Lena Tegenfeldt

Kommundirektör Vänersborg

Lena Tegenfeldt tillträder den 14 april som kommundirektör i Vänersborg. Hon kommer närmast från en tjänst som sektorchef för samhällsutveckling inom Orust kommun.
Carin Fhyr

Kommunikationschef Skövde kommun

Carin Fhyr blir den 23 mars ny kommunikationschef i Skövde kommun. Närmast kommer hon från en tjänst som kommunikationsstrateg i Göteborgs stad, och har tidigare varit kommunikatör inom Försvarsmakten och Polisen samt kommunikationschef för Räddningstjänsten Storgöteborg.  
Gabrielle Gjerswold

Vd City i Samverkan Stockholm

Gabrielle Gjerswold har utsetts till ny vd för City i Samverkan Stockholm. Hon kommer närmast från rollen som kanslichef på bland annat trafikroteln inom Stockholms stad.  
Bahman Alami Alamdari

Socialchef Malung-Säters kommun

Bahman Alami Alamdari är ny socialchef i Malung-Säters kommun. Närmast har han haft motsvarande position i Marks kommun och tidigare arbetat i Uddevalla, Göteborg och Mölndal. 
Ann Svensson

Verksamhetsledare Fyrbodals hälsoakademi

Ann Svensson är ny verksamhetsledare för Fyrbodals hälsoakademi, ett samarbete mellan NU-sjukvården, Högskolan Väst och Närhälsan. Hon arbetar också på Högskolan Väst och är docent i informatik. Uppdraget är på halvtid under två år.  
Fredrik Menkus Wegbratt

Utbildningschef Landskrona stad

Fredrik Menkus Wegbratt har utsetts till ny förvaltningschef för utbildningsförvaltningen i Landskrona stad, en tjänst han tillträder den 3 februari. Han har tidigare varit utbildningschef i bland annat Vellinge kommun.  
Paul Eklund

Hr-chef Hörby kommun

Paul Eklund är ny hr-chef i Hörby kommun sedan årsskiftet. Han är rekryterad från Åstorps kommun där han varit hr-chef och tillförordnad kommundirektör.  
Bjarne Olinder

Chef Psykiatricentrum Region Östergötland

Bjarne Olinder, för närvarande verksamhetschef och överläkare vid barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i närsjukvården i Norrköping, blir centrumchef vid nya Psykiatricentrum i Östergötland. Han har arbetat i länet i 30 år, bland annat som specialist inom vuxenpsykiatrin i de västra delarna.

Sidor