Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Christina Heilborn

Förbundssekreterare FUB

Christina Heilborn, i dag programchef och chefsjurist på Unicef Sverige, blir i april ny förbundssekreterare i riksförbundet FUB (Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning). Hon har tidigare arbetat bland annat på UD och Rädda Barnen, varit ledamot i regeringens barnrättsdelegation, expert i statliga utredningar och föreläst om mänskliga rättigheter.  
Erik Hedlund

Kommunchef Nordanstig

Erik Hedlund, i dag trafikchef på kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland, blir Nordanstigs nya kommunchef från och med den 23 mars. Tidigare har han bland annat arbetat inom räddningsväsendet i regionen.  
Erik Hjelmstedt

Vd Kry Sverige

Erik Hjelmstedt är ny vd för Kry Sverige. De senaste två åren har han suttit i nätläkarbolagets ledningsgrupp, och har tidigare haft ledande positioner inom Schibsted Media Group.
Linda Syrén

Marknads- och medlemschef Almega

Linda Syrén tillträder den 16 mars som chef för den nya enheten Marknad och medlem på Almega. Hon kommer senast från en tjänst som försäljnings- och marknadschef på Företagarna och har tidigare arbetat bland annat på LRF och Akademikerförbundet SRR.
Gull-Britt Eide

Kommundirektör Lerum

Gull-Britt Eide, närmast kommundirektör i Öckerö, får med start den 20 april motsvarande post i Lerums kommun. Hon har tidigare arbetat i näringslivet som vd och managementkonsult samt som stabschef, förvaltningschef och kommunchef i offentliga verksamheter.
Maria Wester

It-chef Svevia

Maria Wester börjar i mitten av mars som ny it-chef i Sveviakoncernen. Närmast kommer hon från PwC och har tidigare arbetat som it-strateg och CIO bland annat på Stockholmsmässan AB och inom utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.   
Lena Tegenfeldt

Kommundirektör Vänersborg

Lena Tegenfeldt tillträder den 14 april som kommundirektör i Vänersborg. Hon kommer närmast från en tjänst som sektorchef för samhällsutveckling inom Orust kommun.
Carin Fhyr

Kommunikationschef Skövde kommun

Carin Fhyr blir den 23 mars ny kommunikationschef i Skövde kommun. Närmast kommer hon från en tjänst som kommunikationsstrateg i Göteborgs stad, och har tidigare varit kommunikatör inom Försvarsmakten och Polisen samt kommunikationschef för Räddningstjänsten Storgöteborg.  
Gabrielle Gjerswold

Vd City i Samverkan Stockholm

Gabrielle Gjerswold har utsetts till ny vd för City i Samverkan Stockholm. Hon kommer närmast från rollen som kanslichef på bland annat trafikroteln inom Stockholms stad.  
Bahman Alami Alamdari

Socialchef Malung-Säters kommun

Bahman Alami Alamdari är ny socialchef i Malung-Säters kommun. Närmast har han haft motsvarande position i Marks kommun och tidigare arbetat i Uddevalla, Göteborg och Mölndal. 
Ann Svensson

Verksamhetsledare Fyrbodals hälsoakademi

Ann Svensson är ny verksamhetsledare för Fyrbodals hälsoakademi, ett samarbete mellan NU-sjukvården, Högskolan Väst och Närhälsan. Hon arbetar också på Högskolan Väst och är docent i informatik. Uppdraget är på halvtid under två år.  
Fredrik Menkus Wegbratt

Utbildningschef Landskrona stad

Fredrik Menkus Wegbratt har utsetts till ny förvaltningschef för utbildningsförvaltningen i Landskrona stad, en tjänst han tillträder den 3 februari. Han har tidigare varit utbildningschef i bland annat Vellinge kommun.  
Paul Eklund

Hr-chef Hörby kommun

Paul Eklund är ny hr-chef i Hörby kommun sedan årsskiftet. Han är rekryterad från Åstorps kommun där han varit hr-chef och tillförordnad kommundirektör.  
Bjarne Olinder

Chef Psykiatricentrum Region Östergötland

Bjarne Olinder, för närvarande verksamhetschef och överläkare vid barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i närsjukvården i Norrköping, blir centrumchef vid nya Psykiatricentrum i Östergötland. Han har arbetat i länet i 30 år, bland annat som specialist inom vuxenpsykiatrin i de västra delarna.
Daniel Eriksson

Kultur- och evenemangschef Askersunds kommun

Daniel Eriksson, scenkonstchef i Askersund, blir den 1 februari chef för kommunens nya kultur- och evenemangsavdelning. Fritids- och rekreationsdelen i den tidigare kultur- och fritidsförvaltningen flyttas samtidigt till tekniska förvaltningen.  
Roger Westerberg

Räddningschef Bjurholm och Vännäs

Roger Westerberg blir den 9 mars ny räddningschef för Bjurholm och Vännäs kommuner. Han har arbetat i drygt 30 år inom räddningstjänsten i Vännäs, både som deltidsbrandman och som styrkeledare. Han kommer även att ha uppdraget som RCB (Räddningschef i beredskap) i Bjurholm, Nordmaling och Vännäs.
Amir Azizian

Bygglovschef Alingsås kommun

Amir Azizian, tidigare bygglovschef i Haninge kommun, är ny chef för bygglovsenheten i Alingsås.  
Viveka Lennse Johansson

Rektor Realgymnasiet Halmstad

Viveka Lennse Johansson blir rektor för nya Realgymnasiet i Halmstad, med start i mars. Hon kommer närmast från rektorstjänsten på Osbecksgymnasiet i Laholms kommun.

Sidor