Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Charlotte Gremar Engdahl

Kommunchef Ydre

Charlotte Gremar Engdahl är ny kommunchef i Ydre. Närmast har hon haft rollen som skolchef och tillförordnad kommunchef.
Dick Fredholm

Kommunikationsdirektör Helsingborgs stad

Dick Fredholm, närmast kommunikationschef på Region Skåne, tillträder den 7 januari som kommunikationsdirektör i Helsingborgs stad.    
Joel Olthed

Förbundsdirektör VA Syd

Joel Olthed blir ny förbundsdirektör på VA Syd, ett förordnande på två år. Närmast har han lett dricksvattenavdelningen på VA Syd, och har tidigare arbetat med medicinskteknisk produktion samt med förnybar energi och vindkraft på Vestas.
Anders Hult

It-direktör Region Dalarna

Anders Hult har utsetts till ny it-direktör i Region Dalarna, med tillträde i mars. Tidigare har han haft ett flertal positioner hos Ericsson och närmast varit chef för it-tjänster vid Karolinska universitetssjukhuset.  
Mattias Leijon

Vd Laholmbuktens VA AB

Mattias Leijon har utsetts till vd för nybildade Laholmsbuktens VA AB (LBVA AB). Han har senast arbetat inom Halmstads och Laholms gemensamma verksamhet för vatten- och avloppsfrågor som nu alltså omvandlas till bolag, hälftenägt av de båda kommunerna.
Per Brogevik

It-direktör Örebro kommun

Per Brogevik tillträder den 23 mars som ny it-direktör i Örebro kommun. Han kommer närmast från Assa Abloy Opening Solutions, där han varit it-direktör med ansvar för Skandinavien.  
Anna Liedholm

Kommundirektör Essunga

Anna Liedholm lämnar tjänsten som förvaltningschef på samhällsbyggnadskontoret i Alingsås för att i januari bli kommundirektör i Essunga kommun.
Per Karlsson

Fritidschef Skövde kommun

Per Karlsson, i dag chef för Arena Skövde, blir från årsskiftet avdelningschef för nya Fritid Skövde, ena halvan kommunens omorganiserade kultur- och fritidsverksamhet.
Katarina Ringstedt

Affärsutvecklare Ramboll

Katarina Ringstedt, specialist på vårdmiljöer, har anställts som affärsutvecklare på samhällsrådgivaren Ramboll. Hon har arbetat med att utveckla vårdmiljöer sedan 1996, senast som vd för Carlstedts arkitekter. 
Torbjörn Dybeck

Kommunchef Sunne

Torbjörn Dybeck blir ny kommunchef i Sunne. Han har tidigare haft motsvarande post i Hallsberg men kommer senast från en tjänst som förvaltningschef i Katrineholms kommun.  
Ingela Tunel

Personalchef Östra Göinge kommun

Ingela Tunel slutar som personalchef i Älmhults kommun för att gå till motsvarande tjänst i Östra Göinge.  
Jenny Smedberg

Socialchef Älmhults kommun

Jenny Smedberg är ny socialchef i Älmhults kommun, en tjänst som hon i omgångar suttit som tillförordnad på.  
Patric Karlsson

Programchef UIC

Patric Karlsson har rekryterats till företagsinkubatorn och acceleratorn Uppsala Innovation Center (UIC) som programchef och ansvarig för affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Accelerator. Han kommer närmast från Mestro där han som grundare haft roller som vd och chief commercial officer. 
Ingrid Näsström

Vd Returkartong

Ingrid Näsström, i dag vd för Teknikföretagens Branschgrupper AB, blir ny vd för Returkartong som ansvarar för att ta hand om insamlade pappersförpackningar och se till att de återvinns i så hög grad som möjligt.
Philip Engström

Styrelseledamot Sveriges Ingenjörer

Philip Engström, civilingenjör från Linköping, har valts till ny ledamot i Sveriges Ingenjörers förbundsstyrelse – landets största akademikerförbund med medlemmar i såväl privat som offentlig sektor. 
Bo-Josef Eriksson

Utvecklingsdirektör Region Halland

Bo-Josef Eriksson blir Region Hallands nya utvecklingsdirektör. Han kommer från ett liknande uppdrag inom Region Värmland.  
Hans Wiklund

Universitetsdirektör Umeå universitet

Hans Wiklund slutar som regiondirektör i Region Västernorrland för att bli universitetsdirektör vid Umeå universitet.
Susanna Janfalk

Länsmuseichef Sörmlands museum

Susanna Janfalk tillträder i januari som ny länsmuseichef för Sörmlands museum. De senaste 15 åren har hon arbetat som intendent på Arkitekturmuseet och som avdelningschef för samlingarna på Nordiska museet.

Sidor