Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Johan Dietrichson

Skolchef Surahammars kommun

Johan Dietrichson, rektor på gymnasiet Lindeskolan i Lindesberg, blir med start den 8 januari ny skolchef i Surahammars kommun.
David Norrfjärd

Kultur- och fritidschef Vaggeryds kommun

David Norrfjärd blir ny förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Vaggeryds kommun med tillträde den 6 januari. Närmats kommer han från ett uppdrag som grundskolechef i Jönköpings kommun.
Stefan Nilsson

Vd Karlshamnsfastigheter

Stefan Nilsson, närmast vd i Karlshamnsbostäder, har utsetts till ny vd i Karlshamnsfastigheter AB.
Maria Frej

Vd Malmö Live Konserthus

Maria Frej, musikchef vid Tivoli i Köpenhamn, blir ny vd och konserthuschef för Malmö Live Konserthus med start den 1 februari 2020. Tidigare har hon bland annat varit musikproducent på Det Kongelige Bibliotek och har mångårig erfarenhet av ensemble- och orkesterledning.
Petra Vedebrand

Vård- och omsorgschef Skara kommun

Petra Vedebrand tillträder efter årsskiftet som vård- och omsorgschef i Skara kommun. I dag är hon tillförordnad avdelningschef för lokalvården och verksamhetsutvecklare på förvaltningen Service och teknik.
Lars-Ola Olsson

Chef Lärande och familj Ängelholms kommun

Lars-Ola Olsson blir ny chef för huvuduppdrag Lärande och familj i Ängelholms kommun från den 1 december. I dag arbetar han som förvaltningschef för utbildnings- och kulturförvaltningen i Markaryds kommun och har tidigare bland annat varit rektor i Örkelljunga och Helsingborg.
Björn Ekmehag

Förvaltningschef Skånes universitetssjukhus

Björn Ekmehag har utsetts till ny förvaltningschef för Skånes universitetssjukhus. Han är sedan i våras tillförordnad förvaltningschef och har tidigare bland annat varit verksamhetschef inom hjärtsjukvården i Lund, inom Tiohundra AB och vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Tomas Stavbom

Regionchef Uppsala Stockholms handelskammare

Tomas Stavbom har av Stockholms handelskammare utsetts till ny regionchef för Uppsala. Närmast kommer han från rollen som chefsstrateg inom Region Uppsala.
Daniel Ahlqvist

Avdelningschef Innovation & utveckling Luleå kommun

Daniel Ahlqvist tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Innovation & utveckling i Luleå kommun.
Emma Breheim

Avdelningschef Planering & utvärdering Luleå kommun

Emma Breheim tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Planering & utvärdering i Luleå kommun.
Jenny Nilsson

Avdelningschef hr Luleå kommun

Jenny Nilsson tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya hr-avdelning i Luleå kommun.
Maria Nordgren

Avdelningschef Demokrati & samhällsutveckling Luleå kommun

Maria Nordgren tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Demokrati & samhällsutveckling i Luleå kommun.
Susanne Sjölund

Avdelningschef Service & support Luleå kommun

Susanne Sjölund tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Service & support i Luleå kommun.
Mattias Svensson

Vd Elvira Kunskapsutveckling

Mattias Svensson är ny vd för ABF Stockholms utbildningsföretag Elvira Kunskapsutveckling AB, som erbjuder kompetensutveckling, stöd och matchning, omställnings- integrations och rehabiliteringstjänster samt kurspaket för arbetssökande, nyanlända och anställda. Senast kommer han från Teach for Sweden.
Rickard Bracken

Generalsekreterare Suicide Zero

Rickard Bracken, i dag projektledare på Research Institutes of Sweden (Rise) samt projektledare och handläggare på SKL inom ramen för Uppdrag Psykisk Hälsa, tillträder vid årsskiftet som ny generalsekreterare för den ideella organisationen Suicide Zero.
Eva Hessman

Vd Göteborgs Stadshus

Eva Hessman blir ny vd i Göteborgs Stadshus AB, ett ägarbolag med samtliga kommunala bolag under sitt paraply. Sedan 2o15 är hon stadsdirektör i Göteborg.
Lotta Olmarken Ingler

Hälso- och sjukvårdschef Region Dalarna

Lotta Olmarken Ingler blir ny chef för hälso- och sjukvården i Region Dalarna, en tjänst hon tillträder den 1 december. Tidigare har hon bland annat varit ansvarig för öppen- och slutenvård på Beroendecentrum Syd inom dåvarande Stockholms läns landsting och vd/affärsområdeschef för Capio Psykiatri med verksamhet i sex landsting/regioner. I dag arbetar hon övergripande med självmordsprevention inom Region Stockholm samt är medicinsk ledningsansvarig inom företaget PBM.
Jan Öström

Ekonomidirektör Region Västerbotten

Jan Öström tillträder den 6 januari som ekonomidirektör i Region Västerbotten. Han kommer från posten som ekonomidirektör i Luleå kommun.

Sidor