Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Hans Grimsell

Grundskolechef Norrköpings kommun

Hans Grimsell lämnar barn- och utbildningsförvaltningen i Åtvidaberg för att bli verksamhetschef för grundskolorna i Norrköping, en tjänst han tillträder den 18 maj.
Roger O Nilsson

Hälso- och sjukvårdsdirektör Region Kronoberg

Roger O Nilsson, i dag biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Gävleborg, blir den 8 juni Region Kronobergs nya hälso- och sjukvårdsdirektör. Han är i grunden sjuksköterska och har tidigare bland annat arbetat som divisionschef för områdena medicin, primärvård, psykiatri och diagnostik inom Landstinget Gävleborg/Region Gävleborg.
Marit Persson

Utbildningschef Alvesta kommun

Marit Persson blir ny utbildningschef i Alvesta kommun. I dag är hon chef för avdelningen för likvärdighet och analys på utbildningsförvaltningen i Växjö kommun.  
Johan Martinsson

Sälj- och marknadschef Höganäs Energi

Johan Martinsson är sedan december sälj- och marknadschef för kommunalägda Höganäs Energi som tillhandahåller elnät, elhandel, fiber och fjärrvärme till Kullabygden.    
Magnus Rudehäll

Ledamot Näringslivets digitala strukturomvandling

Magnus Rudehäll, strateg inom digitalisering och innovationsledning hos Region Västerbotten, blir nyckelperson i regeringens nystartade samverkansprogram för Näringslivets digitala strukturomvandling. Förordnandet gäller till och med den 31 augusti 2022. Samverkansgruppen består av 20 experter och företrädare från näringsliv, akademi, myndigheter, intresseorganisationer och civila samhället.   
Adam Persson

Kultur- och fritidschef Norrtälje kommun

Adam Persson, sedan i somras tillförordnad förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Norrtälje kommun, blir nu ordinarie på posten. Tidigare har han arbetat som officer i Försvarsmakten, som chef inom detaljhandeln och sedan 2008 som idrotts- och fritidschef i Norrtälje.  
Maria Engmalm Wallsten

Ekonomichef Aneby kommun

Maria Engmalm Wallsten blir ny ekonomichef i Aneby kommun med start den 24 februari. Senast har hon arbetat som ekonomichef inom barn- och utbildningsförvaltningen i Nässjö kommun, och tidigare i olika roller inom Region Jönköping.   
Camilla Hedlund

Utbildningschef Norsjö kommun

Camilla Hedlund tillträder den 1 maj som ny verksamhetschef för utbildning i Norsjö. Närmast kommer hon från posten som rektor för Bolidenskolan i samma kommun.  
Jessika Karlsson

Utvecklingschef Alvesta kommun

Jessika Karlsson blir ny utvecklingschef i Alvesta kommun med start i april. Hon kommer närmast från utbildningsförvaltningen i Växjö kommun.  
Annika Nordstrand

Kultur-, park- och fritidschef Piteå kommun

Annika Nordstrand blir med start den 1 maj Piteå kommuns nya förvaltningschef för kultur-, park- och fritidsförvaltningen. Senast har hon arbetat som chef för Folkhälsocentrum i Region Norrbotten.
Anneli Wirtén

Generaldirektör SGU

Anneli Wirtén, närmast länsråd i Jönköping, tillträder den 1 mars som ny generaldirektör för Sveriges geologiska undersökning (SGU). Tidigare har hon bland annat varit vikarierande landshövding, länsstyrelsernas representant i nationella rådet för miljödatasamverkan och delegat i Vattendelegationen Södra Östersjön.     
Amanda Haglind

VA-chef Mariestad, Töreboda och Gullspång

Amanda Haglind är sedan den 1 februari VA-chef i Mariestads, Törebodas och Gullspångs kommuner. Hon är civilingenjör i miljö- och vattenteknik i grunden och kommer närmast från en tjänst som enhetschef inom VA-avdelningen.  
Petra Kloo Vik

Vd Vara konserthus

Petra Kloo Vik tillträder senare i vår som vd och konserthuschef för Vara konserthus. Hon kommer närmast från rollen som ansvarig för Göteborgs symfonikers barn- och ungdomsverksamhet. 
Kristin Jakobsson

Ordförande Stiftelsen Hotellhem i Stockholm

Kristin Jakobsson (C) är ny styrelseordförande i Stiftelsen Hotellhem i Stockholm (SHIS), som erbjuder genomgångsboenden till personer utanför den ordinarie bostadsmarknaden. Sedan tidigare är hon ordinarie ledamot i Stockholms stads kommunfullmäktige samt gruppledare och ledamot i socialnämnden. 
Pia Alhäll

Kommundirektör Falköping

Pia Alhäll, i dag sektorchef på sektor utbildning i Stenungsunds kommun, har utsetts till kommundirektör i Falköping. Sin nya tjänst tillträder hon den 4 maj.
Karolina Håkansson

Hr-chef Åstorps kommun

Karolina Håkansson, tidigare hr-chef i Landskrona stad, är ny hr-chef i Åstorps kommun sedan årsskiftet.
Charlotte Köhler

Stadsarkitekt Norrtälje kommun

Charlotte Köhler, samhällsbyggnadsdirektör i Norrtälje, blir med start den 1 april i stället stadsarkitekt i samma kommun.  
Lena Gjevert

T f regiondirektör Region Värmland

Lena Gjevert, sedan i fjol chef för området vårdkvalitet i Region Värmland, går in som tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör i samma region. Tidigare har hon bland annat varit chef för medicinkliniken samt projektdirektör på Oslo universitetssjukhus.

Sidor