Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Daniel Ahlqvist

Avdelningschef Innovation & utveckling Luleå kommun

Daniel Ahlqvist tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Innovation & utveckling i Luleå kommun.  
Emma Breheim

Avdelningschef Planering & utvärdering Luleå kommun

Emma Breheim tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Planering & utvärdering i Luleå kommun.
Jenny Nilsson

Avdelningschef hr Luleå kommun

Jenny Nilsson tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya hr-avdelning i Luleå kommun.
Maria Nordgren

Avdelningschef Demokrati & samhällsutveckling Luleå kommun

Maria Nordgren tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Demokrati & samhällsutveckling i Luleå kommun.
Susanne Sjölund

Avdelningschef Service & support Luleå kommun

Susanne Sjölund tillträder den 1 januari som chef för den ombildade Kommunstabens nya avdelning Service & support i Luleå kommun.
Mattias Svensson

Vd Elvira Kunskapsutveckling

Mattias Svensson är ny vd för ABF Stockholms utbildningsföretag Elvira Kunskapsutveckling AB, som erbjuder kompetensutveckling, stöd och matchning, omställnings- integrations och rehabiliteringstjänster samt kurspaket för arbetssökande, nyanlända och anställda. Senast kommer han från Teach for Sweden. 
Rickard Bracken

Generalsekreterare Suicide Zero

Rickard Bracken, i dag projektledare på Research Institutes of Sweden (Rise) samt projektledare och handläggare på SKL inom ramen för Uppdrag Psykisk Hälsa, tillträder vid årsskiftet som ny generalsekreterare för den ideella organisationen Suicide Zero. 
Eva Hessman

Vd Göteborgs Stadshus

Eva Hessman blir ny vd i Göteborgs Stadshus AB, ett ägarbolag med samtliga kommunala bolag under sitt paraply. Sedan 2o15 är hon stadsdirektör i Göteborg.
Lotta Olmarken Ingler

Hälso- och sjukvårdschef Region Dalarna

  Lotta Olmarken Ingler blir ny chef för hälso- och sjukvården i Region Dalarna, en tjänst hon tillträder den 1 december. Tidigare har hon bland annat varit ansvarig för öppen- och slutenvård på Beroendecentrum Syd inom dåvarande Stockholms läns landsting och vd/affärsområdeschef för Capio Psykiatri med verksamhet i sex landsting/regioner. I dag arbetar hon övergripande med självmordsprevention inom Region Stockholm samt är medicinsk ledningsansvarig inom företaget PBM.
Jan Öström

Ekonomidirektör Region Västerbotten

Jan Öström tillträder den 6 januari som ekonomidirektör i Region Västerbotten. Han kommer från posten som ekonomidirektör i Luleå kommun.  
Laura Hartman

Hållbarhetschef Uppsala kommun

Laura Hartman tillträder den 1 december som ny hållbarhetschef i Uppsala kommun. Närmast kommer hon från en fristående rådgivarroll inom Uppsala universitet och var tidigare ordförande för Tillitsdelegationen.
Monica Holmgren

Kommunchef Bollebygd

Monica Holmgren tillträder den 7 januari nästa år som ny kommunchef i Bollebygds kommun. I dag arbetar hon som förvaltningschef för vård och omsorg i Mölndals stad.
Anna Thörn

Personaldirektör & bitr kommundirektör Norrköping

Anna Thörn, i dag kommundirektör i Söderköping, tillträder senast den 7 april 2020 som personaldirektör och biträdande kommundirektör i Norrköping.
Jörgen Striem

Chef Skandionkliniken

Jörgen Striem är ny förbundsdirektör för Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling, som driver Skandionkliniken och Hotel von Kraemer i Uppsala. Han har erfarenhet från en rad tunga chefspositioner inom sjukvården, senast som hälso- och sjukvårdschef i Landstinget Sörmland.
Ulrika Franzén

Senior certifieringsspecialist SGBC

Ulrika Franzén blir senior certifieringsspecialist på Sweden Green Building Council, med tillträde den 14 oktober. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare inom hållbarhet på Sweco Management. 
Lena Gumaelius

Prorektor Mälardalens högskola

Lena Gumaelius tillträder i mars som ny prorektor för Mälardalens högskola. Närmast kommer hon från ett uppdrag som lektor vid KTH där hon leder forskningsgruppen ”Ingenjörsutbildningens roll i samhället”.    
Alexandra Kriss

Marknadschef Sweden Green Building Council

Alexandra Kriss är ny marknadschef på Sweden Green Building Council, med ansvar för affärsutveckling och SGBC:s olika varumärken. Hon kommer närmast från tjänsten som marknadschef på Fastighetsägarna Service.
Anna Sundbom

Vd Tillväxt Lidköping

Anna Sundbom, i dag näringslivschef i Skara kommun, börjar senast i januari 2020 som ny vd på Tillväxt Lidköping.  

Sidor