Debattsvepet 18 nov

Att sätta upp mål om ökad testning utan övre tak är varken ansvarsfullt eller hållbart, skriver företrädare för regionernas laboratorier. Dödshjälp, flytande vattenkraftverk och smittorisken för lärare är andra saker som diskuteras i dagens debattsvep.

"Tillsammans kan vi ge fler människor ett arbete"

Debatten om den ökade kriminaliteten i utsatta områden går på högvarv. Det är hög tid att ta fram konkreta lösningar. Flera av Sveriges största fastighetsägare har därför gått samman för att erbjuda boende i utsatta områden praktik med validering hos lokala företagare. Det är en satsning som ger deltagarna jobb, skriver företrädare för flera fastighetsägare och samhällsutvecklare.
Läs hela artikeln på Dagens Samhälle

Håll koll på

12.00

SVT avslöjar vem som blir årets julvärd på SVT Play och i SVT1. På grund av coronarestriktionerna blir det ingen presskonferens.

13.00

Socialminister Lena Hallengren (S) kallar regionerna, Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen till möte om testkapaciteten.

13.00

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar och Ida Gabrielsson, partiets talesperson för sjukförsäkringsfrågor, håller pressträff.

Övrigt i flödet