Val 2018

Debatten tuffar på under sommaren

På Dagens Samhälle har vi hedrat semesterlinjen i många år och hållit sommaruppehåll i såväl tidning som på sajt. Men med tanke på höstens val är behovet av att debattera större än vanligt, så i år har vi därför beslutat att hålla debattsajten öppen hela sommaren – för alla som vill skriva eller läsa aktuella debattinlägg.

Att Dagens Samhälle håller debattsajten sommaröppen betyder att alla ni som brukar debattera hos oss även under veckorna framöver är välkomna att skicka in debattartiklar som vanligt till oss. Goda råd till alla debattörer samt kontaktinformation hittar ni här

Våra ordinarie krönikörer kommer att skriva lite då och då även under sommaren, men vi är också glada att presentera tre sommargäster som ska bidra med analyser, kommentarer och brandfacklor under semesterveckorna.

Våra sommargäster blir: 

Lisa Pelling, statsvetare och utredningschef på tankesmedjan Arena Idé

Karin Pihl, till vardags ledarskribent på Liberala Nyhetsbyrån.

Isak Skogstad, högstadielärare och skoldebattör

Det här är en opinionstext publicerad i Dagens Samhälle. Åsikterna som uttrycks i artikeln står skribenten/skribenterna för.

Läs hela Dagens Samhälle

Dagens Samhälle vänder sig till beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Tidningen kommer ut varje torsdag, 45 gånger per år. Prova gratis här.