Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsvillkor

Dagens Samhälle kan bli Årets Tidskrift

Publicerad: 17 oktober 2013, 14:09

Dagens Samhälle är nominerad till priset Årets Tidskrift inom Fackpress av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.


Juryn för Årets Tidskrift motiverar nomineringen av Dagens Samhälle med att tidningen är ”en temperamentsfull revisor i medborgarnas tjänst”.

– Det är fantastiskt kul att vi uppmärksammas för vårt arbete att stärka Dagens Samhälles position som landets ledande affärstidning för den offentliga marknaden, säger Mats Edman, chefredaktör och vd för Dagens Samhälle.

– Vi kommer att fortsätta att göra ännu bättre journalistik baserad på gedigen research, analys och granskning av den offentliga marknadens alla aktörer. Research är en viktig bas i vårt redaktionella arbete.

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter som sedan 1993 delar ut det så kallade Tidskriftspriset i elva olika klasser. I år delas priserna ut vid Tidskriftsgalan på Waterfront i Stockholm den 14 november.

Dagens Samhälle är också nominerad i klassen Årets innovativa satsning för webbtjänsterna Infobank och Play. I webbutiken Infobank (som du hittar via menyn här på webben)  säljs redaktionellt material, tidigare nummer, rapporter och annat fördjupningsmaterial. Play (som också nås via menyn) är en videotjänst.

Juryn motiverar nomineringen till Årets innovativa satsning så här: ”När den traditionella affären utmanas, söker vakna publicister hela tiden nya intäkter från läsare, sponsorer och annonsörer. Därför nominerar vi Dagens Samhälle som än en gång ligger i framkant, nu med webbsatsningarna Play och Infobank.”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på samhället

Välj nyhetsbrev