Om Dagens Samhälle

Tidningen för beslutsfattare på den offentliga marknaden.

Tidningen Dagens Samhälle

Dagens Samhälle är tidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Chefer och politiker i kommuner, landsting, statliga verk, myndigheter och offentligt ägda bolag. Vi skriver även för företagen inom den växande välfärdssektorn, de som driver skolor, sjukhus och omsorg i privat regi. I Dagens Samhälle möter läsarna människorna som står bakom besluten, de som driver verksamheterna, levererar tjänsterna och utövar makten. Kort och gott beslutsfattarna på den offentliga marknaden.

Vi har tre gånger högre räckvidd än Dagens Industri i målgruppen ”beslutsfattare inom offentlig sektor”. Varje vecka, eller 45 ggr per år bevisar vi vår status som organ för centrala samhällsfrågor genom att skriva om politik, ekonomi och offentliga affärer. Våra läsare står inför stora utmaningar. En åldrande befolkning och högre krav på välfärdstjänster tvingar fram effektiviseringar och fler privata initiativ. Mitt i detta spänningsfält står Dagens Samhälles läsare. Tjänstemän och politiker ska i samverkan med företag och organisationer bygga det framtida välfärdssverige.

Här kan du provläsa 12 sidor ur Dagens Samhälle >>

Prova Dagens Samhälle gratis >>

Webbplatsen Dagens Samhälle

Dagens Samhälle Debatt står välfärdsfrågorna i centrum. Här når de lokala frågorna en nationell publik. Varje dag, året om, ger vi dig en initierad och seriös debatt om ämnen som: sjukvård, omsorg, skola, infrastruktur, ekonomi och demokrati. 

Varje torsdag lägger vi ut en nyhet ur det aktuella numret av tidningen. Resten av tidningens innehåll kan du ta del av som prenumerant på tidningen. Som prenumerant kan du läsa tidningen på papper, i datorn, mobilen eller surfplattan. Den digitala tidningen når du via sektionen Digital tidning på webbplatsen.

I Dagens Samhälles Infobank kan du enkelt beställa specialrapporter, artikelserier och tidningar.

På Dagens Samhälle Play publiceras tv från både redaktionen och andra intressanta aktörer på marknaden.

På sajten hittar du även Lediga jobb för chefer och specialister på den offentliga marknaden. Dagens Samhälle är den ledande platsannonskanalen för chefer och kvalificerade medarbetare med erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Vi presenterar Lönestatistik för ett stort antal yrken i sektorn från SCB. Här kan du se medel- och medianlön, skillanden mellan privat och offentliga sektor samt mellan kvinnor och män. I samband med detta samlar vi även in löneuppgifter för att kunna bygga upp en egen, mer aktuell och detaljerad statistik. Hjälp oss gärna med detta!

Ägare är Dagens Samhälle AB, som är ett fristående och redaktionellt oberoende bolag inom SKL Företag AB.

Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Mats Edman